Lasercut Studio

Lasercut Studio lasersnijdt en -graveert jouw ontwerpen.

Wij begeleiden je, als het nodig is, bij het maken van de juiste digitale tekeningen, de materiaalkeuze en/of de productietechiek.

In onze werkplaats nodigen wij je uit om de ontwerpen en de uitvoer daarvan door te spreken voor de productie.

Onze ervaring is dat dit persoonlijke contact tussen de ontwerper/opdrachtgever en de maker/uitvoerder het beste resultaat geeft. Zeker bij experimentele prototypen, unieke kunstprojecten of specifieke materialen en uitzonderlijke resultaten.

Om je ontwerp en plan met ons door te nemen en eventueel een snij- of graveerproef te maken kun je iedere dinsdag tussen 12.00 en 17.00 uur lansgskomen in onze werkplaats. Ook kun je natuurlijk per email contact met ons opnemen.


'Kant en klare' lasersnij- en -graveertekeningen kun je direkt aan ons mailen. Wij nemen dan contact met je op over de kosten. Neem eerst wel even de lijst door waar je vectortekening aan moet voldoen voor een goede lasersnij-opdracht.

Zelf een kosten indicatie maken qua materiaal kan via de lijst met materialen die wij aanbieden, maar de kosten voor de snij- en graveertijd hangt altijd af van de gedetailleerdheid van de tekening.